Pullman Boxspring Clarington Vlak


Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product.

AlternatievenEen stijlvol slaapkamerinterieur begint bij boxspringcombinatie Clarington van Pullman. Boxspring Silverline is 23 centimeter hoog en voorzien van 5-Zone Pocketvering. Bij deze boxspringcombinatie uit de Silverline collectie is er keuze uit twee matrassen: Silverline Excellence of Silverline Premier. Beiden zijn 24 centimeter hoog en zijn voorzien van een geavanceerde dynamische pocketvering die reageert op jouw lichaam, zodat je favoriete slaaphouding gemakkelijk te vinden is. De Excellence heeft een afdeklaag van latex en jute drukverdeler, de Silverline heeft een afdeklaag van comfortschuim en een flexibele drukverdeler. Beide matrassen zijn ook verkrijgbaar in een Colour variant, dan wordt de matras meegestoffeerd met de boxspring. De Colour matras is alleen te gebruiken in combinatie met een topdekmatras. De Comfort Topper is gemaakt van comfortschuim behandeld met Sensity zodat een frisse en hygiënische slaapomgeving wordt gecreëerd waaruit huisstofmijt geweerd wordt.
Boxspring Clarington wordt standaard geleverd met zwarte cilindrische poten van 12 centimeter hoog. Het bed op de foto is voorzien van voetelementen met een chroom look die tegen meerprijs te verkrijgen zijn.
Hoofdbord Clarington is 95 centimeter hoog, 9 centimeter dik en even breed als de bestelde bedmaat. Dit hoofdbord is, net als de boxspring en de Colour matras, bekleed met stof Castille in de kleur antracite. De stoffering van de matras is voorzien van een bies in contrastkleur. Een chic geheel met moderne uitstraling die jouw slaapkamer completeert!

Extra informatie:

  • Te leveren in diverse maten
  • Keuze uit matras Silverline Excellence/Excellence Coulour of Silverline Premier/Premier Colour
  • De matras van je keuze is zonder meerprijs verkrijgbaar in een anti-allergie uitvoering
  • Alle matrassen zijn verkrijgbaar in Standard en Firm
  • Tegen meerprijs leverbaar met een accentbies in contrasterende kleur bij een Colour matras
  • Tegen meerprijs keuze uit potenset Goldline/Silverline luxe en diverse voetelementen
  • Model Clarington is ook leverbaar in een verstelbare variant
  • Tegen meerprijs is een Comfort Topper Goldline Natuurlatex of Comfort Topper Silverline Latex leverbaar
  • De bies die wordt toegevoegd aan de Colour matras is leverbaar in contrastkleur
  • Tegen meerprijs zijn verschillende accessoires leverbaar; o.a. Private Light, een subtiele verlichting die onder je bed geplaatst wordt en reageert op beweging